Δέσμευση ώστε να χτίζουμε
διαχρονικές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας

RAFTOPOULOS METALLA

Φιλοσοφία-Όραμα…

Ο βασικός άξονας λειτουργίας της επιχείρησης είναι ο επαγγελματισμός και η δημιουργία άμεσης προσωπικής σχέσης με το πελάτη. Στα 27 έτη λειτουργίας μας , δεν διαπραγματευτήκαμε ποτέ τη ποιότητα των προιόντων που παρείχαμε και συνεχίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας. Πάντα επιλέγαμε και επιλέγουμε προιόντα με ποιότητα και πάντοτε προσπαθούσαμε να βρισκόμαστε σε χαμηλά επίπεδα τιμών. Βασικός σκοπός μας είναι να μπορούμε να βοηθούμε τους πελάτες – συνεργάτες μας (γιατί όλους τους πελάτες μας τους αντιλαμβανόμαστε σαν συνεργάτες) να είναι ανταγωνιστικοί αλλά και οι επιχειρήσεις τους να είναι επικερδείς.
Το πελατολόγιό μας είναι προσανατολισμένο στον αλουμινοκατασκευαστή – σιδεροκατασκευαστή και γενικά στον επαγγελματία της οικοδομής( γυψαδόρο, εργολάβο, χτίστη κτλ) . Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε τους επαγγελματίες πελάτες μας παρέχοντας τους ποιοτικές και ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις.

Ένας απο τους κύριους στόχους της εταιρείας μας είναι να έχουμε μεγάλο στοκ όλων των κωδικών που εμπορευόμαστε και αν είναι δυνατόν να μην έχουμε ΠΟΤΕ έλλειψη σε κάποιο απο τα προιόντα μας. Παράλληλα, με αυτό το τρόπο μπορούμε μέσα απο οικονομίες κλίμακας να κατεβάζουμε τα κόστη και να είμαστε οι πλέον ανταγωνιστικοί στο κλάδο μας.

Το όραμά μας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων προιόντων και υπηρεσιών.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής προσπαθούμε να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας αυθυμερόν. Στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής αλλά και στα νησιά που εξυπηρετούνται απο τα λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου προσπαθούμε αν όχι αυθυμερόν , τουλάχιστον σε μια ημέρα να εξυπηρετούμε κάθε ζήτηση. Στην υπόλοιπη Ελλάδα συνεργαζόμαστε με όλα τα πρακτορεία και μπορούμε να εξυπηρετούμε.

Προφίλ…

Η εταιρεία RAFTOPOULOS METALLA ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Ραφτόπουλος. Ιδρύθηκε το 1989 και αριθμεί πλέον 27 έτη συνεχούς λειτουργίας με ανοδική τροχιά και αλματώδη ανάπτυξη κυρίως τα τελευταία χρόνια.. .

Περισσότερα…

Ιστορικό…

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και αριθμεί πλέον 27 έτη συνεχούς λειτουργίας με ανοδική τροχιά και αλματώδη ανάπτυξη, κυρίως τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα…

Τεχνική Υποστήριξη…

H εταιρεία παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε τεχνικά έργα πάσης φύσεως. Σε μεταλλικά ικριώματα κάθε μεγέθους, σε κατασκευές απο σκυρόδεμα καθώς και σε συστήματα κουφωμάτων

Περισσότερα…

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

[/fusion_text]