Δέσμευση ώστε να χτίζουμε
διαχρονικές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας

RAFTOPOULOS METALLA

Ιστορικό…

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και αριθμεί πλέον 27 έτη συνεχούς λειτουργίας με ανοδική τροχιά και αλματώδη ανάπτυξη, κυρίως τα τελευταία χρόνια.
Το 1989 ξεκίνησε με το εμπόριο προφίλ αλουμινίου. Εκείνη την εποχή υπήρχαν τα συστήματα αλουμινίου ΑΤ 150,700 και 219 σε ανοδείωση και χρώμα καφέ και λευκό. Επίσης, υπήρχε η καφέ ανοδείωση. Γρήγορα η εταιρεία επεκτάθηκε στην εμπορία εξαρτημάτων αλουμινίου. Το 1992 ξεκίνησε την εμπορία προφιλ αλουμινίου EUROPA PROFIL, SOULIS και αργότερα τη σειρά ORION. Τα επόμενα χρόνια η εξέλιξη ήταν ραγδαία : Εμπόριο σιδήρου κατασκευών, καγκέλων αλουμινίου, παραδοσιάκού καγκέλου απο χυτοσίδηρο, πάνελ πολυουρεθάνης, πολυκαρβονικών. Το 2010 ξεκίνησε την εμπορία μονωτικών υλικών και υλικών ξηράς δόμησης. Το 2011 εισήχθη στο χώρο των φωτοβολταικών συστημάτων δημιουργώντας την εταιρεία CENERGY AE που έγινε leader στο τομέα των φωτοβολταικών συστημάτων στέγης εως 10 KWp, ενώ εγκατέστησε φωτοβολταικά πάρκα επι γης συνολικής ισχύος άνω των 6 MWp.

Προφίλ…

Η εταιρεία RAFTOPOULOS METALLA ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Ραφτόπουλος. Ιδρύθηκε το 1989 και αριθμεί πλέον 27 έτη συνεχούς λειτουργίας με ανοδική τροχιά και αλματώδη ανάπτυξη κυρίως τα τελευταία χρόνια.. .

Περισσότερα…

Φιλοσοφία-Όραμα…

Ο βασικός άξονας λειτουργίας της επιχείρησης είναι ο επαγγελματισμός και η δημιουργία άμεσης προσωπικής σχέσης με το πελάτη.

Περισσότερα…

Τεχνική Υποστήριξη…

H εταιρεία παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε τεχνικά έργα πάσης φύσεως. Σε μεταλλικά ικριώματα κάθε μεγέθους, σε κατασκευές απο σκυρόδεμα καθώς και σε συστήματα κουφωμάτων

Περισσότερα…

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

[/fusion_text]